parole, parole, parole

Fil a l’agulla

In esvoranc, Uncategorized on 23 febrer 2016 at 12:01 pm

Se’ns ha fet a la carn del desig, la ferida. Has quedat a l’altra banda, mirant les vísceres del futur, mirant la sang que brolla, tendresa que vessa i no sabem amb què eixugar. He quedat ferida ençà, mirant-te els ulls, buscant raons.

Se’ns ha fet a la carn del desig que ja fa temps que no és el nostre, que és el teu i el meu, i la ferida ha marcat, clara, la ratlla. Tu aquí, jo allà, o viceversa. Massa lluny, en tot cas.

Era esmolat, el ganivet, o potser eren molts. No en sabem el nom. N’intuïm la fulla flexible, implacable, segura, que ha tallat aquesta carn que era nostra, aquesta carn que era tu i jo.

I ara res més a fer que buscar fil, cremar l’agulla, desinfectar el perímetre. Cosir-la, ni que faci mal, abans no se’ns desagnin tantes hores, tant d’amor, tanta complicitat. Cosir-la una puntada tu i una altra jo, i posar-hi iode i fer-hi un petó, i que corri l’aire i que hi toqui el sol.

Res més a fer que voler-la neta, aquesta ferida, que no s’enquisti, que no supuri, que no ens faci por. Voler-la neta i estimar-la, perquè és ben nostra. Veure-la fer-se cicatriu, marca brillant al tou del cor, i resseguir-la amb el dit de tant en tant, com qui et resseguia la cintura un matí de diumenge.

Se’ns ha fet a la carn del desig, perquè és a la carn del desig que es fan totes les ferides. A la carn del desig de carn, desig de vida, desig de set, desig d’amor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: