parole, parole, parole

Que guanyi la gana

In inficcions on 8 Agost 2015 at 9:10 pm

Falten dies, encara. Ara la logística és mes complicada que abans, no podem rebolcar-nos en qualsevol racó com salvatges. Falten dies perquè ens trobem, perquè no hi hagi nens, perquè pugui convidar-te al meu sofà o deixar-me arrossegar a la teva dutxa. Falten dies i administro generosament l’excitació de l’espera.

“Aquesta vegada no serviran les paraules”, has dit. “Aquesta vegada t’hauràs de treure les calces”. “Arrenca-me-les”, l’única resposta adequada.

Ara penso com em depilaré, si molt o poc o gens. Si voldràs passar la mà i trobar-me llisa o si preferiràs les pessigolles de la pell afaitada de fa alguns dies. Més tard, si em posaré el vestit que més t’agrada, i si és realment el que jo crec o algun altre. Si em pintaré els llavis de vermell o de rosa pàl·lid, si un push-up o res de res. Penso, en definitiva, com agradar-te.

Llavors m’escolto pensar i tinc ganes de bufetejar-me. Ganes que em tinguis com jo vulgui, de fer-me prendre amb tendresa o amb violència seguint només els meus designis. Ganes de deixar-te amb les ganes. Ganes de fer-te pagar les ganes.

Aniré, un dia d’aquests, a comprar-me unes calces. Unes per a tu i prou, perquè puguis arrencar-me-les. I no t’ho posaré fàcil. Hauràs de venir ben armada.

  1. Uf. Armes sense afilar…

    😉

  2. Uff!
    Per quan una recopilació d’escrits “picantons” de la Bel Olid que pugui recomanar quan em demanen literatura eròtica?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: