parole, parole, parole

With a lot of help from my friends

In és quan volo que hi veig clar on 8 febrer 2015 at 11:08 pm

Perquè és en els moments difícils que saps qui t’estima bé, cal agrair a l’univers (digue’n déu, digue’n fill de puta de torn) que et posi al davant un repte. Perquè fins ara te n’has sortit sempre, i amb honors, i tens la certesa que la cosa només pot continuar millorant. Perquè és bonic obrir-se a rebre, com una flor que no s’atrevia a demanar aigua fins que no s’ha posat a ploure. Perquè segurament no caldrà, però escalfa la vida saber que si cal hi són. Perquè hi ha missatges de veu que et fan riure i plorar i ser feliç. Perquè hi ha abraçades que et fan riure i plorar i ser feliç. Perquè si l’univers (digue’n déu, digue’n fill de puta de torn) t’avisés que et queda una última hora per viure, series exactament allà on vols ser, fent exactament el que vols fer, amb qui vols compartir-ho. Perquè no vas donar la vida per perduda quan se’t feia difícil respirar, i des de llavors que no ha parat d’agrair-t’ho. Perquè això també passarà i val més ballar ara que els nens riuen. Perquè sí.

I que insignificant que sembla tota la resta en vespres com avui, en què el present vibra així de bé.

  1. Ho acabo de reenviar a un amic i a una amiga que m’han vingut al cap només llegir-ho. Gràcies per posar paraules a sentiments i cabòries tan difícils d’explicar.

  2. Hola. T’he d’explicar una casualitat -no cal que publiquis aquest comentari si no vols-. Vaig arribar al teu blog després de llegir “Les heroïnes contraataquen”, recomanat per la pallassa La Bleda quan estàvem creant el seu espectacle “Tut-turu-tut, la princesa”. Hi volíem capgirar els suposats arquetips femenins, i el teu llibre ens va ser un bon coixí de suport. Ara l’espectacle és a la Fundació Miró. Tot el febrer. Si hi volguessis anar, digues-m’ho (a centrifugant@gmail.com), que t’hi convidaríem!

    PD: És molt bonic i potent tot el que escrius. Gràcies per saber dir tan bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: