parole, parole, parole

Lo raro es vivir

In esvoranc on 8 Octubre 2014 at 3:43 pm

Hi ha algú que m’aprecio, una bona persona que només m’ha mostrat la cara amable, que ara mateix no sap si hi serà quan els seus fills vagin a l’institut, quan quedin amb algú per primera vegada, quan decideixin què volen ser de grans, quan vagin a votar per primer cop.

Jo tampoc no ho sé, és clar. Podria caure’m un meteorit al damunt en qualsevol moment, com a tothom. Però aquest amic té un equip de metges al voltant mirant si poden o no poden donar-li l’esperança d’eludir el meteorit, si poden reduir el tumor que creix.

Fa dies que intento escriure’n alguna cosa, com si escriure hagués de posar ordre al nus a l’estómac. Fa dies que intento escriure’n alguna cosa i no surt. Perquè quan l’impensable truca a la porta, és banal endreçar-ho en ratlles netes de negre sobre blanc, tipografia elegant, línies justificades a banda i banda. Quan l’impensable truca a la porta només s’hi val viure, viure molt, com si l’energia pròpia hagués de contagiar els altres i fer més petita la bola a l’estómac. La bola pròpia, figurada, i la seva, tangible.

Avui faré una copa a la seva salut, llançaré a l’univers les meves ganes que visqui. Viuré, com si la intensitat del desig de vida hagués de fer impossible la mort d’algú que estimes. Faré una copa a la seva salut i desitjaré amb tot el cos beure aviat al seu costat, celebrant plegats la vida.

  1. Buf!
    El do de la paraula justa, que de la tragèdia no fa en fa mai drama.
    Espero el millor per al protagonista de la història.

  2. No s’hi pot fer res, llevat desitjar que els metges tinguin sort

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: