parole, parole, parole

Sant Jordi 2014, una retrospectiva

In és música viure on 25 Abril 2014 at 12:34 pm

Podria dir que aquest Sant Jordi ha sigut especial, però la veritat és que ho han sigut tots. Quan era petita i la mare em portava a l’estanc del barri a triar un llibre. L’any que vaig guanyar els jocs florals de l’escola. El dia que el profe de mates de l’institut em va regalar una rosa. L’any que vaig organitzar una lectura de poemes per lligar-me una dona misteriosa i vaig acabar coneixent un home sensible, divertit, fantàstic, que encara avui em regala llibres. El Sant Jordi que vaig passejar embarassada de la meva filla gran, amb la joia esclatant per tots els carrers de Barcelona. L’any que vaig passejar embarassada del nen, amb la gran agafada de la mà, fent les seves primeres passes. L’any que va sortir la meva primera novel·la. L’any que vaig firmar “La mala reputació”i els amics van venir perquè els autografiés discos, diaris, tangues. I 2014, l’any que hem tret llibre juntes i hem compartit aquesta borratxera estranya de somriures amb un bebè simpàtic i pacient.

He fet una petita galeria fotogràfica amb alguns dels moments viscuts dimecres. No hi trobareu la meva cara de satisfacció culpable quan descobreixo que la gran, que s’havia quedat a casa “perquè té mal de coll”, ha aprofitat per acabar-se un dels llibres que li he regalat. O el somriure del petit quan li dono la rosa. Els molts amics que van fer arribar bons desitjos en persona, per correu, per telèfon, per telepatia.

Aquestes fotos, són, però, una mostra de la felicitat nua de compartir el camí amb tots ells, amb tots vosaltres. Perquè no em trec del cos la sensació que cada Sant Jordi és un resum del millor de la meva vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: