parole, parole, parole

Als meus fills, als teus, als nostres

In és quan volo que hi veig clar on 20 Novembre 2013 at 11:15 am

Les coses més boniques que he fet per tu no has de saber-les mai. Són com les vores dels pantalons, amagades i necessàries, com la sal que es dóna per descomptada i només s’hi pensa quan falta.

Al darrere del tapís de la teva vida hi he fet més nusos dels que comptaràs; he enfilat agulles amb llargs fils grisos que sostenen els colors que veus cada dia. I és aquest anar teixint que no llueix el que dóna al brodat consistència i harmonia.

Tu et fixes segurament en els gestos més grans, en la tarda que pugem plegats a la muntanya russa, en aquell regal que et feia tanta il·lusió, en el diumenge que cuino el teu plat preferit. I hi ha al darrere tantes passes menudes oferint-te la mà, tants mitjons comprats perquè has tornat a créixer, tants àpats que passen sense pena ni glòria…

I estimar-se deu ser això, anar omplint el pou sense fons de gestos petits. Deu ser anar fent com si no costés, agafar al súper els iogurts que més t’agraden gairebé sense pensar-hi, donar per descomptat que hi ets i ets important i cal ajudar a fer-te créixer bé.

No, les coses més boniques que faré per tu no les sabràs mai, com jo no sabré, potser, el dia que vas fer veure que creies en els reis per allargar-me encara un any la il·lusió de creure’t innocent i lliure. Vida que omple de vida.

  1. PRECIÓS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. maquíssim!!! soc editora d’una revista per a dones gratuïta que es distribueix a Barcelona i m’encantaria publicar-ho, amb el teu permís. la revista es diu dDONA. et deixo les meves dades: marta@ddona.net. diguem alguna cosa, sisplau.

  3. Entranyable com sempre. Felicitats

  4. […] i només s’hi pensa quan falta.” La Bel Olid un dia ens va regalar aquestes paraules “Als meus fills, als teus fills, als nostres” i avui, que fas dos anys, jo te les vull regalar a […]

  5. Alegria és llegir-te! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: