parole, parole, parole

Parler à son père

In és música viure on 9 Abril 2013 at 11:16 am

No hi haurà fotografies ni històries de com el vas conèixer. No hi haurà “tens els seus ulls” o “camines igual que ton pare”. No hi haurà, de fet, pare.

Hi haurà, però, la història de com vas voler-la, molt abans que nasqués. De com vas estimar el seu germà i com el vas perdre, de com vas superar la por i vas atrevir-te a buscar-la a ella. De com un dia, després d’un dinar amb amigues, després de moltes rialles, vas anar a concebre-la.

Hi haurà, sobretot, amor. T’equivocaràs i ploraràs i patiràs i et frustraràs, però hi haurà amor. Aquesta sensació de perill constant que passi alguna cosa hi serà sempre, no t’enganyaré, com un soroll sord, com una alerta a punt de saltar. Però moltes estones l’ofegarà l’alegria, l’ofegarà fins i tot la pau i la calma d’alguns moments.

Hi haurà el dia que llegiràs al sofà mentre ella dibuixa alguna cosa en una llibreta, mentre fa un puzzle, mentre juga amb cotxes o fireta. La miraràs mentre ella no et veu, absorta en el joc, i serà tan cursi com se t’humitegen els ulls i neix un sospir que no t’atreviràs a explicar-ho a ningú.

No hi haurà pare, no. Ni cap buit per omplir, perquè tindreu, teniu, una vida plena.

  1. Que bonic.

  2. Et felicito. M´ha emocionat

  3. Preciós i real, tal qual: tenen una vida plena

  4. He llegit aquest post en un moment prou reflexiu de la meva vida… i reflexiu en el sentit que apuntes. El 3 davant la xifra de l’edat està movent coses. Ai! Gràcies!! 🙂

  5. És l’exercici que ens vas posar! L’havia llegit abans però no l’havia relacionat fins avui, quan l’he tornat a llegir. No hi ha dret: tu no pots competir amb nosaltres, tu en saps massa!:)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: