parole, parole, parole

Añoro (todo aquello que no tuve)

In és música viure on 12 febrer 2013 at 10:27 pm

De vegades penso en tu i en com et deu anar la vida. Si has apujat la calefacció ara que cau el vespre, o si has sortit al cinema. La imagino mirant per la finestra, si has sortit, mentre prepara el sopar de la nena. La imagino comentant-te alguna notícia del dia, o com li ha anat la feina, si ets per casa endreçant amb ella.

Sé que no viviu a la casa que conec, que la dutxa que adorava és ara el temple d’un desconegut, però t’imagino a l’habitació del fons, davant de l’ordinador, com vaig mirar-te tantes hores des del llit, també jo amb el portàtil a la falda, o llegint, o mandrejant, fins que guanyaven les ganes i un dels dos deia alguna cosa, feia algun gest que empenyia l’altre a despullar-se.

Miro el piano mut de la sala i penso si la despertes a ella també, algun diumenge, amb les variacions de Goldberg, si li has fet bategar el cor més fort ensenyant-li a tocar la tonada de la cançó que més li agrada. Si discutiu amb passió o si us enteneu només amb una mirada.

De vegades penso en tu i no sempre és sexe. És un pensar-te més enllà del que em donaves, intuint el que no hem tingut junts i ens donen altres. És una barreja de felicitat, d’enveja, de nostàlgia. És el desig que siguis feliç, és el desig de ser-ho jo, encara que sigui de lluny i gairebé sense parlar-nos. De vegades, penso en nosaltres.

  1. A vegades, com ara, llegir-te és el més semblant a escoltar aquella cançó que urgeix tornar a sentir quan necessites embolcallar-te d’un record precís. Gràcies per compartir

  2. Gràcies per ser-hi 🙂

  3. Les teves paraules sempre m’arriben ben endins, aquestes especialment….Gràcies.

  4. Jo tb hi penso. És difícil deslligar-se del passat per molt q s’intenti, xq t’adones q al deslligar-te del passat et deslligues tb d’una part de la teva vida i queda un forat impossible d’omplir…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: