parole, parole, parole

Pluja de març*

In inficcions on 16 gener 2013 at 9:43 pm

Si no comences a despullar-me aviat, hauré de fer-ho jo. I no amb el teu gest de petita reverència, com qui desembolica un caramel de gust esplèndid; ho faré amb unes mans aspres i cansades que em trauran la roba com qui desfulla una carxofa. Els meus pits, confosos, no sabran si alegrar-se d’haver-se desfet de cotilles i jerseis, i hi haurà un desconcert general al melic i als genolls, un desconhort sense precedents entre els dits del peu esquerre, una desaprovació inusitada al sexe i al passadís avellutat que et porta al cul.

I és que la teva saliva em cal com cal que de vegades el tren arribi a l’hora, com cal que un dia entris al forn just abans que tanquin i tinguin exactament el pa que vols, com cal entrar en un bar i que el lavabo sigui net.

Si no comences a despullar-me aviat, hauré de fer-ho jo. Però no voldria anar-me’n a dormir sense que aquesta humitat serena es desboqui en la teva boca xopa.

*Ara que la primavera queda tan lluny, recupero un text de fa molts anys. Tants com nou, gairebé. Perquè sí. Perquè fa fred. Perquè sempre m’ha agradat la urgència amb què el vaig escriure, i com va anant i venint, com les onades. Perquè aquella nit vaig haver d’estar-me’n, com aquesta. Perquè de vegades sembla que el desig d’abraçar algú que no hi és estigui a punt de trencar-te i, tanmateix, sobrevius. De vegades.

  1. buffff Bel, és grat llegir aquestes coses fora de temporada….. GRÀCIES !!!!!!!! comparteixo totalment el que ve desprès de l’asterisc.

  2. Sublim, com sempre genial!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: