parole, parole, parole

Si pogués deixar-te unes ales…

In esvoranc on 14 gener 2013 at 12:10 pm

És perquè t’estimo que no puc dir-te, avui, que t’equivoques. Que des de fora es veu molt clar, que aquí on vas ara ja hi has estat, que saps tu també, en el fons, que no anem bé. És perquè t’estimo que faig un pas enrere i callo, que no burxo, que no fereixo amb veritats que no et serveixen de res.

És perquè t’estimo que pateixo quan et veig avançar, mirada en terra, cap a l’enèsim precipici. Que em desespera no poder dir-te res que t’ajudi a obrir les ales. T’he vist volar, t’he vist riure, t’he vist plena. He vist el que pots ser si no t’ho negues.

Sec ara al fons del barranc, veig com t’hi acostes, et veuré caure. Esperaré amb el maletí de primers auxilis a mà, per ajudar-te a aixecar-te, si em deixes. Amb el dolor de saber que has de recórrer, sola, el camí. Mirant-me les cicatrius i sabent que ningú no es mor d’amor, la majoria de vegades.

 

  1. Bel, t’escric de de l’emoció. Emocionant és haver trobat una tant bona narradora. Em colpeixen els teus escrits, m’hi sento còmode, potser perquè jo també, quan escric, ho faig des d’una òptica molt semblant a la teva. Clar que, no amb la qualitat de la teva escriptura, ni de bon troç.

  2. Esteve, gràcies pel teu comentari, i endavant amb l’escriptura!

  3. Ens vàrem conèixer a la presentació del teu llibre a la llibreria de Dòria de Mataró. Sóc l’amic de Care, ella ens va presentar. Per cert, m’he comprat la teva novel·la Una terra solitària. I he regalat a una noia aquest Nadal, “La mala reputació”. Per cert, li ha agradat.

  4. De vegades es mor d’amor i de vegades vívim d’amors del passat, és a dir, mal vívim. D’altres, vívim amb desamor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: