parole, parole, parole

Això era i no era…

In cròniques de la veritat aparent on 19 Juny 2012 at 6:56 pm

Això podria ser una tarda de biblioteca amb aire condicionat molt suau. O un gelat de llimona que el petit em demana de mossegar. Això podria ser feina i més feina, i de tant en tant aixecar els ulls de la pantalla i trobar la meva filla que m’observa i somriu. Això podria ser ell, anotant un volum molt gruixut d’alguna cosa que no llegiré mai  però que m’explicarà aquesta nit, mentre sopem. Això podria ser una bona notícia i una altra, i encara una altra. Això podria ser que el món s’ensorra però només a la televisió, als mercats, molt lluny.

I llavors un altre amic que perd la feina. I una amiga embarassada que no té llitet on col·locar la quarta criatura, perquè ho ha deixat tot al seu país, més lluny encara que els mercats. I el nivell del mar que puja, i tot de gent a la Polinèsia que haurà de marxar de casa seva si no se’ls endú una onada abans. I les amigues que reparteixen menjar al seu barri, els dimecres, i cada dia necessiten més mans. I un ajuntament que precinta els contenidors perquè no ningú s’hi rebusqui la vida, i un supermercat que llença iogurts a punt de caducar.

Això és una crida per si tens macarrons de sobres, per si tens un advocat de sobres, per si tens un somriure de sobres i vols fer un cop de mà.

Això podria ser que fa mal estar contenta i, tanmateix… Potser és l’alegria una força tan potent com la ràbia, o potser no és res de tot això i només busco la manera de surar. Veig al meu voltant tanta misèria i tanta gent, també, organitzant-se per ajudar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: