parole, parole, parole

Hivern, primavera, etc.

In inficcions on 6 Març 2012 at 4:07 pm

Va desgelant l’hivern i a l’agenda es concreten viatges i feines, aniversaris, la vida que empeny en forma de compromisos diversos, en forma de pantalons que cal comprar perquè els nens han crescut un pam. Va desgelant l’hivern i ja no és de nit quan arribo, els dimarts, a la feina, i veure com surt el sol des de l’embús predictible és una manera com una altra de començar el dia al teu costat. I llavors hores de concentrar-me, i llavors mal de cap perquè m’he tornat a deixar les ulleres, i llavors tarda de taxista i de pianista i de cuinera. Tot el que em porta amunt i avall i a esquerra i dreta.

Però aquesta nit, amor, seré refugi i seré calma. Aquesta nit em desfaré, cansada, la trena, i acolliré les carícies que em guardes. Mirarem per la finestra la lluna quasi plena i recordarem una altra lluna, llunyana, i nits en blanc, i nits en roig, i nits violeta. Aquesta nit serà la nit perquè totes les nits podrien ser l’última o la primera.

De matinada, mentre dormim, l’univers continuarà la seva dansa incomprensible, hi haurà un forner que courà el pa que esmorzarem, hi haurà algú que recollirà les restes del dia dels contenidors de reciclatge. I somiaré, amb el teu pes sobre el meu pes, una nit més, mentre silenciosament acaba de desgelar l’hivern. No ens n’haurem adonat i ja serà, de nou, primavera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: