parole, parole, parole

Si és que hi ha futur, si us plau que sigui amb nata

In és música viure on 2 Agost 2011 at 8:50 am

Hi ha aquell dia que penses tres minuts més del compte. El cafè triga a fer-se i et trobes mirant el sostre com qui busca l’aranya, i no hi és però podria ser-hi, i la idea de l’aranya fent-se seu un raconet embruta ja la cantonada nord-est de la cuina. I mentre penses si, en el cas que hi hagués una aranya, caldria matar-la o deixar que es mengés els mosquits, se’t socarrimen les torrades. Talles més pà, abaixes la intesitat de la torradora, treus la mantega i la melmelada.

Hi ha hagut altres aranyes en altres sostres, hi ha hagut el dia en què de sobte t’hi fixes i, com si hagués estat d’un moment a l’altre, allà on el abans tot era blanc de pintura blanca hi ha una catedral de fils de seda que pren massa aire. L’olor del cafè cremat et torna a ara, a aquest espai de sostre immaculat, a aquesta finestra sense núvols que vol ser agost, matí tranquil d’ocells al riu. A ell, que mig endormiscat ha trobat a faltar el teu cos al seu costat, entra a la cuina i tanca el foc, et fa un petó, et mira de prop mentre tu intentes deixar d’examinar el sostre.

-Estàs bé? Fas cara de flipada.

-Crec que de sobte em fan por les aranyes.

-A mi també. Si n’hi ha cap, ens amaguem sota els llençols fins que se’n vagi. O passem l’aspiradora pel sostre un cop per setmana i així no vindran.

-Merda, se m’han tornat a cremar les torrades. No hi ha més pa.

I us vestiu de qualsevol manera perquè heu decidit baixar a esmorzar a la granja, potser un suís i melindros per sucar.  Tanqueu darrere vostre la porta de la casa on encara no hi ha aranyes, on potser no n’hi haurà. I la por compartida es troba ridícula, s’avergoneix i se’n va; ara mateix no hi cap.

  1. felicitats pel relat!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: