parole, parole, parole

It’s only words, and that is all

In paraules on 8 Desembre 2010 at 10:11 pm

Si miro enrere, hi ha una llarga filera de paraules que arriba gairebé fins allà on recordo, paraules i més paraules en llengües conegudes i estranyes, lletres de cançons, poemes apresos a l’escola o furtats de les llibreries, principis de novel·les, cartes d’amor. Mina moto hoshi. Dalt del cotxe hi ha una nina. Com en la nit les flames a la fosca. Lolita, light of my life. No sé per on començar a estimar-te.

Hi ha dies que voldria aturar-les, que aquest torrent de vides callés un moment i em deixés surant al mar, sentint simplement el pes del cel a sobre el pit, l’aire passant-me entre els dits. De vegades les tanco a dins perquè germinin, o em surten d’entre les dents, humides encara dels meus pensaments, o les escric en una llibreta nova que és probable que no torni a obrir.

Si miro endavant, hi ha una llarga filera de paraules que arriba gairebé fins allà on puc imaginar, paraules i més paraules que en llengües que ja parlo o que aprendré, lletres de cançons que no he descobert, poemes dels meus fills, principis de les novel·les que estic escrivint, cartes d’amor que es perdran pel camí.

It’s only words, and that is all, but it’s so hard not loving you…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: